30 augusti 2017

Calle hippie

Over and out. Så har jag nu nått slutet på detta årsprojekt. Idag fyller jag ju faktiskt 55, och går därmed in på mitt 56:e år i livet. Så detta är sista bilden i denna fotografiska dagbok.

Det är nu tredje gången jag kört ett sånt här fotografiskt årsprojekt. Det började med År 44, som jag drev från den 30 augusti 2005 till den 30 augusti 2006. Namnet kom av att jag började på min 43:e födelsedag, då jag ju faktiskt också påbörjade mitt 44:e levnadsår. Sen gjorde jag om samma bedrift från den 30 augusti 2001 till den 30 augusti 2002, då med det logiska namnet År 50. Och nu är jag alltså klar med År 55. Och inget av åren har jag missat att plåta en enda dag.

Det blir inte alltid fantastiska bilder (en och annan fem i tolv-bild i panik har det förstås blivit), men det har blivit en hel del riktigt fina bilder som jag aldrig skulle ha tagit om jag inte hade haft detta projekt att driva. Så det är inte omöjligt att jag gör ett liknande projekt någon gång i framtiden igen…

På bilden har jag tillbringat natten i min sköna hippiebuss Blixten, och levt hippieliv fullt ut – och därför tyckte jag att den bästa avslutningsbilden skulle vara just detta motiv, som jag tog särskilt med tanke på denna blogg.

Jag hoppas att du som tittat på mina bilder har haft kul, och att åtminstone några bilder föll dig i smaken.

Spara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s